IP Telefonie
van Esprit Telecom

Meer flexibiliteit en efficiency tegen lagere kosten

Zakelijk mobiel

Optimale bereikbaarheid is voor u als ondernemer essentieel. Net als besparen op uw mobiele telecommunicatiekosten. Esprit Telecom Mobiel biedt u beiden en gaat nog een stap verder. Met een breed dienstenpakket, een uitgebreide managementportal, een transparante tariefstructuur, goede service en één duidelijke factuur is Esprit Telecom Mobiel de oplossing voor al uw zakelijke mobiele telefoon- en dataverkeer.

Esprit Telecom Mobiel biedt u voor een vaste prijs per maand 3 databundels aan; 100 MB, 400 MB en 1GB. Zo komt u onderweg in Nederland met uw smartphone of laptop niet voor onaangename verrassingen te staan. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid het mobiele dataverkeer te koppelen met uw netwerk.

Het enige wat u nodig heeft is een Esprit Telecom SIM kaart om te kunnen profiteren van onze scherpe tarieven. Maar bent u niet tevreden over u huidige mobiele telefoon, dan voorzien wij u – in samenwerking met geselecteerde partners – graag van nieuwe mobiele telefoons en benodigde toebehoren.

Klik hier voor meer informatie over Vast-Mobiel
Klik hier om terug te gaan naar Mobiele Telefonie

Wilt u meer informatie over Mobiele Telefonie?

Wilt u meer infomatie?
Bel 088 0068 170